O nama Kvalitet i pouzdanost

Ko smo mi?

Firma Limosteel d.o.o. sa sjedištem na adresi Sarajevska bb, 76250 Gradačac nudi Vam bogat izbor radova i proizvoda metalne konstrukcije, bravarije, građevinske limarije, proizvoda od lima, ALU i PVC stolarije, ALU ograda, roletni, komarnika i sl.

Važno je naglasiti da u procesu proizvodnje koristimo isključivo kvalitetne materijale, mašine i alate, no bez kvalitetnih i stručnih kadrova to ne bi puno značilo.

Poklanja se velika pažnja kako velikim tako i malim projektima.

Cilj firme jeste prije svega biti  najbolji u onome što radimo, stručno se usavršavati, inovativno razmišljati i djelovati. Također, cilj nam je unaprijediti naše proizvode i usluge u svim segmentima djelovanja.

Kontaktirati nas možete putem telefona +387-61-485-322 ili +387-35-818-313  i email adrese: limosteel@hotmail.com

ID: 4210227050003
PDV: 210227050003
Bankovni račun: 1321902016648490

 

REFERENCE:

– Aerodrom Tuzla

– Belamionix

– Euro profi

– Cimos TMD

– Wagner automotiv

– Sportska dvorana Kladanj

– OŠ Sapna

– Benzinske Cerol

– Itd…

“Kvalitet i pouzdanost”

 Uvijek za saranju!

Čime se bavimo?

Bavimo se ugradnjom metalnih konstrukcija, bravarije, građevinske limarije, proizvoda od lima, ALU i PVC stolarije, ALU ograda, roletni, komarnika i sl.

Metalne konstrukcije, bravarija…

Bravarske i čelične konstrukcije, poznatije i kao crna bravarija, jeftine su, pouzdane, estetski prihvatljive, a često i nezamjenjive u savremenoj arhitekturi.

Pogodnost primjene metala za nosive konstrukcije zasniva se na njihovoj velikoj čvrstoći, elastičnosti i plastičnosti. Među metalima, zbog jeftinih valjanih proizvoda, uveliko prevladava čelik, dok se mnogo lakše, aluminijske slitine primjenjuju kada vlastita težina nosive konstrukcije ima presudno značenje. Metalne konstrukcije izrađuju se od osnovnih elemenata: nosača, štapova, lamela, limova, cijevi i specijalnih profila. Ti se proizvodi spajaju u radionicama i tvornicama u takozvane montažne elemente, što se danas provodi zavarivanjem, a nekada se provodilo zakivanjem. Sklapanje tako dobivenih montažnih elemenata u cjelovitu konstrukciju obično se provodi na gradilištu, najčešće vijčanim vezama, a ponekad i tarnim spojevima s pomoću visokovrijednih prednapregnutih vijaka.

Građevinska limarija i proizvodi od lima…

Bavimo se proizvodnjom i montažom građevinske limarije. Danas se sve više ljudi odlučuje za lim. Limeni pokrov lakši je od klasičnog crijepa, pa krovna konstrukcija duže traje, kvalitetnije štiti od vremenskih neprilika. Možete birati i boju i dizajn koji će vašem objektu dati potpuno nov i moderan izgled. Sve radove izvodimo primjenjujući kvalitetne i odgovarajuće materijale. U samoj se izvedbi prilagođavamo zahtjevu klijenta kao i pravilima struke.

Limarski proizvodi mogu biti od: pocinčanog lima, bojanog lima, bakarnog lima, inoks lima, titan lima, cink lima.

ALU i PVC stolarija

Proizvodnja PVC i ALU stolarije Limosteel d.o.o. Gradačac na tržište plasira visokokvalitetne proizvode iz vlastite proizvodnje i uvijek se prilagođava željama i zahtjevima kupaca.

ALU ograde, roletne, komarnici…

Kada birate  proizvode Limosteel d.o.o. Gradačac birate kvalitet i iskustvo  po vrhunskim svjetskim standardima. Kontinuiranim praćenjem tehnologije izrade prilagođavamo se potrebama tržišta.

Limosteel certifikati